praktijk voor psychologie

Prins Jonathan


Praktijk voor klinische psychologie en gezinstherapie

Expertisepraktijk hoogbegaafdheid

Spanning, angst, negatieve gevoelens of andere emotionele problemen zijn tot op zekere hoogte normaal. Ze maken deel uit van het dagelijks leven. Wanneer deze echter te overweldigend zijn, te lang duren of de draagkracht van een persoon en/of zijn omgeving overstijgen, kan het raadzaam zijn om professionele hulp te zoeken. Heb je vragen of problemen waar je met de steun van vrienden of familie niet uitkomt? Erover praten kan een eerste stap zijn.


Prins Jonathan biedt psychologische hulpverlening voor jongeren en volwassenen in groep of individueel. Hierbij wordt een huiselijke sfeer gecombineerd met professionaliteit en gedrevenheid.


Ik werk nauw samen met collega‚Äôs uit andere vakgebieden, waardoor  ondersteuning kan geboden worden bij uiteenlopende situaties. Indien nodig kan gericht worden doorverwezen.


Nieuwe ontwikkelingen binnen het psychologisch domein worden op de voet gevolgd. Daarnaast probeer ik door continue bijscholing garant te staan voor een zo optimaal mogelijke begeleiding.