17/10/18: ontwikkelingsvoorsprong bij baby's, peuters en kleuters

Prins Jonathan


Praktijk voor klinische psychologie en gezinstherapie

Expertisepraktijk hoogbegaafdheid

Te klein om hoogbegaafd te zijn?


Bij peuters en kleuters spreekt men niet van hoogbegaafdheid, maar van een ontwikkelingsvoorsprong. Soms worden ouders, wanneer ze schoorvoetend het woord ‘hoogbegaafd’ durven in de mond te nemen tegen de leerkracht van hun peuter/kleuter, wel eens met deze term de mond gesnoerd: ‘Hoogbegaafdheid bij kleuters bestaat niet, er is alleen een ontwikkelingsvoorsprong die tijdelijk is!’.Leer hoe je hoogbegaafdheid bij baby’s, peuters en kleuters kunt herkennen en hoe je er slim op inspeelt zodat jouw kind opgroeit als een kind dat goed zit in zijn hoogbegaafde vel!


Wanneer: 17 oktober 2018, 19u30-21u30

Waar: Ruisbroekmolen

      Ruisbroekstraat 18

3360 Bierbeek (nabij Leuven-Tienen)

Prijs: 30 euro (partner binnen eenzelfde gezin aan 20 euro); Thema-avonden zijn zowel apart als als volledige reeks te volgen (indien als reeks: 5+1 gratis)

Inschrijven: info@prinsjonathan.be


De thema-avonden vormen een samenwerking tussen Bjorn Zwakhoven van kindercentrum ‘De Groeitrap’ en praktijk ‘Prins Jonathan’, beide partners binnen het Hoogbloeier netwerk (www.hoogbloeier.be). De sessies gaan door in de Ruisbroekmolen, gelegen te Bierbeek. Dit is op amper 7 km van Leuven, en vlot bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Parkeermogelijkheid is aanwezig.Schrijf tijdig in, want de plaatsen zijn beperkt!